
החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט טבעוני, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה כיפית ועשירה עם טעם של פעם. בתיאבון וחג שמח!
מאפה ספיחה טבעוני במילוי כרובית פיקנטית
הצג כתבה
מרק אפונה קטיפתי ללא מוצרי חלב
הצג כתבה
גלילות חצילים ממולאות טופו בסלסת עגבניות
הצג כתבה
ארנצ’יני טבעוני
הצג כתבה
פולנטה מושלמת עם תבשיל פטריות לגמרי טבעונית
הצג כתבה
קוביות טופו ברוטב שמנת פלפלת מוגש על אורז
הצג כתבה
פאי תפוחים טבעוני (וגם ללא גלוטן) מדפי אורז
הצג כתבה
קינוח שוקולד בכוסות
הצג כתבה
עוגת שוקולד ודבש טבעונית בשיא הסטייל
הצג כתבה
מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי
יומיים לפני החג:
- מכינים את הבצק והכרובית למאפה הספיחה ושומרים במקרר.
- מכינים את קינוח הכוסות ומאחסנים במקרר, ללא התותים למעלה.
- אופים את פאי התפוחים ומאחסנים.
יום לפני החג:
- עורכים את שולחן החג.
- מבשלים את מרק האפונה ושומרים במקרר.
- אופים את עוגת השוקולד ומאחסנים.
- מכינים את תבשיל הטופו והאורז ומקררים.
יום החג:
- מרכיבים את מאפה הספיחה ומכניסים לתנור.
- מכינים את הפולנטה.
- מכינים את גלילות החצילים והסלסה.
- מטגנים את כדורי הארנצ’יני.
- מוסיפים את התותים לקינוח הכוסות לפני ההגשה.
מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות
תגובות (0)