תפריט חצי-מחוני לארוחת החג

יש לכם אורחים צמחוניים, אך במקביל גם אורחים אוכלי כל? בנינו לכם תפריט ייחודי לערב ראש השנה שישמח את כולם וימלא את הבטן והלב. חג שמח!

החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט חצי-מחוני, שיתאים לכל אורח עם הגבלות תפריט צמחוניות, גם לאלו שאוכלים בשר וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה מיוחדת במינה, שהאורחים לא יוכלו להפסיק לדבר עליה. בתיאבון וחג שמח!

קציצות פראסה טבעוניות שכל השולחן יטרוף

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

כבד קצוץ של שי לי ליפא

כבד קצוץ הכי טעים שיש
כבד קצוץ כמו בבית של סבתא
שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי - כבד קצוץ, מנה נוסטלגית מהמטבח האשכנזי. מכינים בקלי קלות במעבד מזון ונהנים מממרח נפלא
שמרו

 

ארנצ’יני טבעוני

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

עוף ואורז בסגנון אושפלאו

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

סלט ירוק עם תלתלי טופו

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

פסטה מוקרמת עם פטריות יער (טבעונית!)

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

סלט פירות עם אגוזי פקאן מסוכרים

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

עוגת אוריאו וקוקוס של רון יוחננוב

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

 

 

מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי

יומיים לפני החג:

  • ניתן להכין את מנת הכבד הקצוץ ולאחסן במקרר עד למועד ההגשה.

יום לפני החג:

  • ניתן להכין את עוגת האוריאו והקוקוס ולשמור במקפיא.

יום החג:

  • נכין את אושפלאו העוף בבוקר יום החג.
  • נכין את סלט תלתלי הטופו, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
  • נכין את כדורי הארנצ’יני, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
  • נכין את קציצות הפראסה, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
  • נכין את הפסטה המוקרמת, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
  • מכינים את סלט הפירות ושומרים במקרר עד להגשה.

מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות

קטגוריות

תגובות (0)