החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט חצי-מחוני, שיתאים לכל אורח עם הגבלות תפריט צמחוניות, גם לאלו שאוכלים בשר וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה מיוחדת במינה, שהאורחים לא יוכלו להפסיק לדבר עליה. בתיאבון וחג שמח!
קציצות פראסה טבעוניות שכל השולחן יטרוף
כבד קצוץ של שי לי ליפא
ארנצ’יני טבעוני
עוף ואורז בסגנון אושפלאו
סלט ירוק עם תלתלי טופו
פסטה מוקרמת עם פטריות יער (טבעונית!)
סלט פירות עם אגוזי פקאן מסוכרים
עוגת אוריאו וקוקוס של רון יוחננוב
מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי
יומיים לפני החג:
- ניתן להכין את מנת הכבד הקצוץ ולאחסן במקרר עד למועד ההגשה.
יום לפני החג:
- ניתן להכין את עוגת האוריאו והקוקוס ולשמור במקפיא.
יום החג:
- נכין את אושפלאו העוף בבוקר יום החג.
- נכין את סלט תלתלי הטופו, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
- נכין את כדורי הארנצ’יני, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
- נכין את קציצות הפראסה, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
- נכין את הפסטה המוקרמת, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
- מכינים את סלט הפירות ושומרים במקרר עד להגשה.
מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות
תגובות (0)