תפריט בלוגרים לארוחת החג

רוצים להרשים בארוחת החג עם המתכונים של הבלוגרים הכי טובים שלנו? אין שום בעיה! הרכבנו לכם תפריט שתוכלו לצלם לאינסטוש וליהנות מהארוחה בו זמנית!

למה האוכל יצא שרוף?

החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט ממיטב מתכוני הבלוגרים שלנו, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה כיפית ועשירה עם טעם של פעם. בתיאבון וחג שמח!

קציצות פרסה ובשר נפלאות של שי לי ליפא

קציצות פרסה עם בשר מהמטבח הבולגרי. צילום-נועם-פריסמן22
קציצות פרסה עם בשר מהמטבח הבולגרי
בכל בית בולגרי או יווני מכינים קציצות פרסה לכבוד החג או סתם ביום חול. שי-לי ליפא כאן עם גרסה בשרית של הקציצות הבלקניות הכי טעימות
שמרו

גלילות פרגית של רחלי קרוט

גלילות פרגית במילוי פטריות, צנוברים וערמונים. צילום: בעז לביא
גלילות פרגית במילוי פטריות, צנוברים וערמונים
מחפשים מנה מרשימה וטעימה להגשה בשולחן החג? רחלי קרוט מכינה גלילות פרגית במילוי פטריות וערמונים ברוטב מתקתק. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
שמרו

 

לחמניות בשר הכי טעימות של יונית צוקרמן

לחמניות ממולאות בשר של יונית צוקרמן
המתכון המושלם של יונית צוקרמן שכבש את הרשת - לחמניות רכות במילוי בשר שאי אפשר להפסיק לאכול
שמרו

תבשיל קציצות חצילים וחומוס של רון יוחננוב

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 29.12.24
שמרו

דג צרוב בחמאה ומרווה של דניאל עמית

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 29.12.24
שמרו

עוגת רולדה שוקולד-וניל של מירי כהן

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 29.12.24
שמרו

מאפינס דבש של קרין גורן

מאפינס דבש שילדים אוהבים. צילום: דניאל לילה
מאפינס דבש שילדים אוהבים
מאפינס דבש שילדים אוהבים זה מאפים אישיים, קטנים ומתוקים, מתובלים וארומטיים, שאפשר להכין גם בתבנית אינגלישקייק או בתבנית עוגה עגולה עם חור
שמרו

 

 

מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי

יומיים לפני החג:

  • אופים את מאפינס הדבש ומאחסנים בקופסה סגורה.
  • מכינים את קציצות הפרסה ושומרים במקרר.
  • מכינים את גלילות הפרגית הממולאות ושומרים במקרר.

יום לפני החג:

  • עורכים את שולחן החג.
  • מכינים מראש את הבצק ללחמניות הבשר.
  • מכינים את תבשיל קציצות הבשר ושומרים במקרר.
  • מכינים את עוגת הרולדה.

יום החג:

  • אופים את לחמניות הבשר.
  • מכינים את מנת הדג.
  • מחממים את שאר המנות לפי הצורך.

מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות

קטגוריות

תגובות (0)