למה האוכל יצא שרוף?
החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט ממיטב מתכוני הבלוגרים שלנו, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה כיפית ועשירה עם טעם של פעם. בתיאבון וחג שמח!
קציצות פרסה ובשר נפלאות של שי לי ליפא
הצג כתבה
גלילות פרגית של רחלי קרוט
הצג כתבה
לחמניות בשר הכי טעימות של יונית צוקרמן
הצג כתבה
תבשיל קציצות חצילים וחומוס של רון יוחננוב
הצג כתבה
דג צרוב בחמאה ומרווה של דניאל עמית
הצג כתבה
עוגת רולדה שוקולד-וניל של מירי כהן
הצג כתבה
מאפינס דבש של קרין גורן
הצג כתבה
מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי
יומיים לפני החג:
- אופים את מאפינס הדבש ומאחסנים בקופסה סגורה.
- מכינים את קציצות הפרסה ושומרים במקרר.
- מכינים את גלילות הפרגית הממולאות ושומרים במקרר.
יום לפני החג:
- עורכים את שולחן החג.
- מכינים מראש את הבצק ללחמניות הבשר.
- מכינים את תבשיל קציצות הבשר ושומרים במקרר.
- מכינים את עוגת הרולדה.
יום החג:
- אופים את לחמניות הבשר.
- מכינים את מנת הדג.
- מחממים את שאר המנות לפי הצורך.
מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות
תגובות (0)