הטיפים של קרין גורן לעוגת גבינה שלא נופלת

רוצים לדעת איך מכינים עוגת גבינה מושלמת, גבוהה ואוורירית שלא נופלת אחרי האפייה? כל הטיפים של קרין גורן, האישה והאגדה, לחג שבועות לבן וחגיגי

אם יש חיפוש אחד בגוגל שעולה על כל היתר בשבועות שלפני חג השבועות, אין לנו ספק בכלל שמדובר בחיפוש “עוגת גבינה שלא נופלת”. משום מה, להמון אופים ביתיים (וגם לכאלה מקצועיים) יש הרבה חרדות בכל הנוגע לעוגות גבינה. כאילו יש איזה כישוף שמונע מעוגות גבינה אפויות לעלות, לתפוח, להישאר לבנות ולהיות אווריריות וטעימות.

אז גייסנו את האישה והאגדה, זו שכל טיפ שלה שווה זהב, שהעוגות שלה הכי מתוקות ועוגות הגבינה שלה תמיד מצליחות, קרין גורן, כדי שתיתן לנו את חמשת הטיפים המנצחים שלה לעוגת הגבינה המושלמת. לגזור ולשמור לנצח נצחים (ולהעלות מלא תמונות לאינסטוש של עוגות גבינה גבוהות וצחורות).

איך הופכים תבנית קפיצית רגילה לתבנית מיוחדת לעוגת גבינה?

איך אופים עוגת גבינה עם דפנות לבנות וצחורות?

איך להפריד ביצים בקלי קלות?

באיזו תבנית אופים עוגת גבינה גבוהה שלא נופלת?

איך מחלצים את העוגה מסיר הג’חנון?

קטגוריות

תגובה (1)